6974713441 Κόκκινος Πύργος, Ηράκλειο kkapetan55@gmail.com
hero image
 
     
     
  Moto Power Patalos
Συνεργείο Μοτοσυκλετών Ηράκλειο Κρήτης


Για περισσότερα από 20 χρόνια, το συνεργείο μοτοσυκλετών “Moto Power Patalos” το οποίο βρίσκεται στον Κόκκινο Πύργο Ηρακλείου, είναι κοντά σε κάθε μοτοσυκλετιστή προσφέροντάς του εγγυημένες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικο, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την μοτοσυκλέτα σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ &
ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 
     
  στον χώρο των μοτοσυκλετών, αναλαμβάνουμε το service, την επισκευή αλλά και την βελτίωση κάθε τύπου και μάρκας μοτοσυκλέτας, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει ενδελεχώς την μηχανή σας, να εντοπίσει ακόμα και την πιο δύσκολη βλάβη και να φροντίσει για την άψογη επιδιόρθωσή της.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις γύρω από τις μοτοσυκλέτες, μπορούμε να σας δώσουμε τις πιο σύγχρονες και ενδεδειγμένες λύσεις για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στη μοτοσυκλέτα σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Παράλληλα, στο συνεργείο μοτοσυκλετών μας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, λιπαντικά και αξεσουάρ μοτοσυκλετών σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ είμαστε στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προμηθεύσουμε με την ιδανική μοτοσυκλέτα.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ

μοτοσυκλετών μας είναι αφενός να προσφέρει ολοκληρωμένη και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη του αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός του προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε το ραντεβού σας ή περάστε από το συνεργείο μοτοσυκλετών μας στον Κόκκινο Πύργο Ηρακλείου και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ