6974713441 Κόκκινος Πύργος, Ηράκλειο kkapetan55@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Moto Power Patalos | Συνεργείο Μοτοσυκλετών Ηράκλειο Κρήτης


Στο συνεργείο μοτοσυκλετών “Moto Power Patalos” το οποίο βρίσκεται στον Κόκκινο Πύργο Ηρακλείου, η ασφάλεια και η άρτια εξυπηρέτησή σας βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Για αυτό φροντίζουμε πάντα να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άμεση και σχολαστική εξυπηρέτηση σε κάθε εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε στην μοτοσυκλέτα σας.

Με αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και διαθέτοντας ένα σύγχρονο συνεργείο με πρωτοποριακά συστήματα ελέγχου και διάγνωσης, μπορούμε να φροντίσουμε για την άρτια επισκευή ακόμα και τις πιο δύσκολης βλάβης που μπορεί να έχει παρουσιαστεί στην μοτοσυκλέτα σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 
  Service μοτοσυκλετών
  Επισκευές  μοτοσυκλετών
  Βελτιώσεις μοτοσυκλετών
  Τοποθέτηση αξεσουάρ
  Αναρτήσεις
  Ελαστικά - Ευθυγράμμιση
  Ηλεκτρονική διάγνωση μοτοσυκλετών
  Καθαρισμός και έλεγχος injection
  Προετοιμασία για Κ.Τ.Ε.Ο.
  Προετοιμασία μοτοσυκλετών για να συμμετέχουν σε αγώνες dragster
  Παντός είδους κολλήσεις
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ
είναι πάντα κοντά σας και έτοιμο να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας, ενώ δεν παύει ποτέ να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο χώρο των μοτοσυκλετών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
  Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή για το χρόνο και τον τρόπο του service και χρησιμοποιούμε, μόνο, ανταλλακτικά εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή ή αντιστοίχου ή ανώτερης ποιότητας από τρίτους κατασκευαστές.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μοτοσυκλετών, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με την μοτοσυκλέτα σας, πάντα με γνώμονα την προσωπική σας ασφάλεια αλλά και των δικών σας αναγκών.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας ή περάστε από το συνεργείο μοτοσυκλετών μας στον Κόκκινο Πύργο Ηρακλείου και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ